Villa Smaragd – Fundus Immobilien

Predmet prodaje su luksuzni stanovi u novogradnji u Makarskoj, predio Moće.

Posebnost ove stambene zgrade leži u njenoj poziciji koja je dovoljno udaljena od gradske buke, a opet vas svega 7-10 minuta laganog hoda dijeli od centra grada. Ima savršen pogled na more i otoke sa svih etaža zgrade, te ne postoji mogućnost da Vam ga u budućnosti netko zagradi. Pogled će Vam biti dostupan, ne samo iz stanova, već i iz panoramskog lifta kojeg će zgrada imati.

Zgrada se sastoji od sveukupno osam stanova, od kojih je sedam jedinica vec prodano, te je slobodan još jedan dvosoban stan na 1. katu.

Dvosoban stan koji je slobodan ima sveukupnu površinu od 133,19 m2 (neto) i sastoji se od hodnika,  prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te prostrane terase i loggie. Stanu pripada jedno parking mjesto.
Zgrada se gradi od izuzetno kvalitetnih materijala, stanovi se opremaju izuzetno kvalitetnim oblogama i sanitarijama te će biti klimatizirani.  Svakom stanu pripada jedno parking mjesto. Iza zgrade se nalaze dva bazena dimenzija cca. 7×4 i 9×4 sa sunčalištem, za koje postoji mogućnost mjesečnog najma, odnosno plaćanje godišnjeg održavanja.

DINAMIKA PLAĆANJA TIJEKOM IZGRADNJE:

DVOSOBNI STANOVI:

1. FAZA – 20% pri rezervaciji stana i potpisivanju preduguvora

2. FAZA – 60% kod stanja u kojem je stan „useljiv“ (postavljene instalacije, podne i zidne obloge..)

3. FAZA – 20% pri postupku etažiranja stambene zgrade

planirano useljenje lipanj 2021. godine

CIJENA DVOSOBNOG STANA 2400 €/m2 + 1200 €/m2 za terase, odnosno 290.000,00 €