Luxury apartments in Brela – Fundus Immobilien

Predmet prodaje su dva dvoetažna stana u postojećoj kući na odličnoj lokaciji u Brelima, koja su jedno od najekskluzivnijih i najtraženijih turističkih odredišta, čiste i uredne plaže (Rat, Berulia, Stomarica) na kojima su se vijorile plave zastave kao simbol čistoće, mora i obale, dok su Breljanske plaže Punta Rata i Podrače uvrštene u top 15 europskih plaža u 2015. godini te su primile prestižno priznanje za očuvanost prirode i čistoću podmorja B ijelu zastavu. Zasigurno su to činjenice koje označavaju posebnost ovog mjesta, kao i mirno okruženje.

Stanovi su još uvijek u fazi renoviranja te su u njima promijenjene kompletne instalacije struje, vode i kanalizacije, a završetak svih radova očekivan je kroz svibanj/lipanj 2019. godine.

Oba stana imaju zaseban ulaz, dio okućnice, južno su orijentirani te imaju djelomičan pogled na more, a od plaže su udaljeni 60 metara, a svega 5 minuta hoda su udaljeni od prvih restorana i kafića.

Zapadni dio dvoetažnog stana, označenog kao S1 na tlocrtu čini prizemlje s vlastitim ulazom koje se sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i wc-a s pripadajućom terasom. Stubištem se penjemo na 1. kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe s kupaonicom, ostavom i pripadajućom terasom s pogledom na more.

Stanu pripada dio okućnice od cca. 70 m2 s koje se pruža lijepi pogked na more i parking mjesto koje je označeno crvenom bojom na situaciji koja je priložena

Netto površina zapadnog dijela dvoetažnog stana (prizemlje + 1. kat) označenog kao S1 na tlocrtu iznosi: 113,85 m2 (u izračun uključena i površina terasa)

CIJENA S1: 270.000,00 €

Istočni dio dvoetažnog stana, označenog kao S2 na tlocrtu čini prizemlje koje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i wc-a s pripadajućim terasama. Stubište vas vodi na 1. kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe s kupaonicom i također pripadajućim terasama s kojih se pruža pogled na more.

Obje etaže imaju zaseban ulaz s terena, što je još jedna od pogodnosti ukoliko bi se etaža prvog kata koristila u turističke svrhe i kao takva može biti kategorizirana s 4-5 zvijezdica.

Istočnom dijelu stana pripada dio okućnice od cca. 200 m2 s poluzatvorenim prostorom u naravi mjesto za roštilj i druženje s djelomičnim pogledom na more. Dio okućnice kao i parking mjesta koja pripadaju ovom stanu na tlocrtu su označeni zelenom bojom.

Netto površina istočnog dijela dvoetažnog stana (prizemlje + 1. kat) označenog kao S2 na tlocrtu iznosi: 158,96 m2 (u izračun uključena i površina terasa)

CIJENA S2: 330.000,00 €