LUKSUZNA VILA SA SAVRŠENIM POGLEDOM NA MORE, PANORAMSKIM LIFTOM I ˝INFINITY˝ BAZENOM NA KROVU

Detalji

Površina objekta: 273 m2

Energetska učinkovitost: N/A

Lokacija: Makarska - Veliko Brdo

Provizija agencije: 3%

Površina zemljišta: 338 m2

Izgrađeno godine: 2023

Pogled na more: DA

Cijena: 1350000€

Opis

Na udaljenosti od 1,5km od atraktivne plaže ˝Cvitačka˝, iznad Makarske, u predjelu Veliko Brdo, smjestila se ova luksuzna vila, koja budućem vlasniku nudi savršenu lokaciju, privatnost, mir, nesmetan i ˝vječan˝pogled na more i grad.

Okućnicu kompletnog objekta okružuje prirodna vegetacija; zapadno od kuće nalaze se maslinici, a ostatak kuće krasi borovina, palme te ostale domaće biljke.

U fazi visokog roh-bau, pruža se mogućnost potencijalnom kupcu da sudjeluje u izboru
opreme te samog dovršetka, koji je planiran u rujnu, najkasnije studenom 2024. godine.

OPIS OBJEKTA:

Vila se proteže na sveukupno tri etaže koje su međusobno povezane panoramskim liftom i stubištem. U dvorištu objekta nalaze se četiri parking mjesta.
Raspored ovog objekta idealna je prilika za budućeg vlasnika, jer isti pruža slijedeće mogućnosti;

– ekskluzivni turizam (iznajmljivanje kompletnog objekta)
– kombinacija ekskluzivnog turizma s odvojenom 1. etažom vile za samog vlasnika

U prizemlju objekta, posebnim ulazom odvojena, nalazi se prostrana, moderna dalmatinska konoba s velikim ugradbenim kaminom. Neposredno do konobe nalazi se prostor s tehničkim dijelom i sprema.
Lijevo od glavnog ulaza nalazi se hodnik sa prostorijom za pranje rublja, tri spavaće sobe; svaka sa svojom kupaonicom i terasom.

Na prvom katu kuće se jednosoban stan od 144,50 m2, koji se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice te dvije prostrane terase.

Drugi kat vile osmišljen je kao soba za zabavu, u istoj se nalazi luksuzno opremljen dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica te natkrivena terasa.

Na trećem katu vile nalazi se sunčalište i infinity pool od 25 m2, s kojeg se pruža fantastičan pogled na more, Makarsku, otoke te planinu Biokovo.

OPREMA VILE:
Kompletan objekt građen je od najkvalitetnijih materijala, te se prodaje opremljen u potpunosti uz mogućnost kupnje bez namještaja;
PVC otvori, staklene ograde na terasama i unutarnjem stubištu, podovi obloženi keramikom, kupaonice opremljene sanitarijama (GROHE, GEBERIT) i podnim grijanjem, podne klime (MITSUBISHI) u svim prostorijama, dovod za vodu i struju na svim terasama kao i ugradbene tende na daljinsko upravljanje.
Ono što dodatno krasi ovu vilu jesu mnogobrojna, moderna rasvjetna tijela u svim prostorijama kuće kao i okućnici samog objekta.

Galerija