Villa Smaragd – Fundus Immobilien

U novoizgrađenoj stambenoj zgradi hotelskog tipa, od sveukupno osam stambenih jedinica, nudimo Vam još jedan jednosoban stan.

Jednosoban stan označen kao ˝S3˝ na priloženom tlocrtu sastoji se od hodnika (7,91 m2), kupaonice (6,75 m2), prostrane spavaće sobe (16,20 m2), dnevnog boravka s kuhinjom (31,77 m2) s izlazom na terasu (12,37m2) s koje se pruža lijepi, nesmetani pogled na more i Makarsku.

Kompletna zgrada građena je od izrazito kvalitetnih materijala te osim izvanredne pozicije pruža i druge pogodnosti poput; panoramskog lifta s predivnim pogledom na more i parking mjesta koje je uključeno u cijenu stana.

Stan koji je predmet prodaje opremljen je visokokvalitetnim protupožarnim ulaznim vratima, sanitarijama (marke GEBERIT) i prodaje se klimatiziran.

Budućim vlasnicima stanova pruža se mogućnost korištenja ˝Fundus all service˝ (kompletna briga o gostima i Vašem stanu) agencije, čiji će ured biti u prizemlju zgrade te će služiti prvenstveno kao koordinator za one koji svoje stanove žele u budućnosti iznamljivati, te na taj način vratiti uložena sredstva.

Budućim vlasnicima kao i njihovim gostima se takoder pruža mogućnost korištenja dva bazena (dimenzija; 7×3 i 10×3) sa sunčalištem i pogledom na akvarij (ca.15m2) s mnoštvo šarenih ribica i to uz minimalnu mjesečnu naknadu. Planiran rok useljenja 15.12.2021.

Za dodatne informacije, obratite nam se s povjerenjem.

Cijena stana: 185.000 €